Eggplant-sandwicher
Lær hvordan du lager deilige eggplant sandwiches med enkle ingredienser. Perfekt for en rask lunsj eller sunn middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1 liten aubergine, delt i to og skåret i skiver
- 2. 1 spiseskje olivenolje, eller etter behov
- 3. 1/4 kopp majones
- 4. 2 hvitløksfedd, finhakket
- 5. 2 (15 cm) franske baguetter
- 6. 1 liten tomat, skivet
- 7. 1/2 kopp smuldret fetaost
- 8. 1/4 kopp hakkede ferske basilikablad
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnens grille. Pensle aubergineskivene med olivenolje, og legg dem på et stekebrett eller en grillepanne. Plasser pannen omtrent 15 centimeter fra varmekilden. Stek under grillen i 10 minutter, eller til de er møre og lett ristet.
- 22. Del de franske rundstykkene på langs, og rist dem lett. I en kopp eller liten bolle, rør sammen majones og hvitløk. Smør dette på det ristet brødet. Fyll rundstykkene med aubergineskiver, tomat, fetaost og basilikumblader.