
Deilige terningstykker av kjøtt
oppskrift på yummy cube steaks, en saftig og enkel hovedrett. perfekt for en rask middag, med tips for perfekt tilberedning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1,8 kg storfekube, skåret i terninger
- 1/4 kopp allsidig mel
- 1 teskje salt
- 1/4 teskje pepper
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 (410 g) boks hakkede tomater
- 1 (425 g) boks tomatsaus
- 1 stor løk, tynne skiver
- 1 teskje italienske krydderurter
- 5 små zucchini, skåret i 1/2 tommers skiver
Fremgangsmåte
- 1Legg kjøttkuben, mel, salt og pepper i en stor, lukket plastpose. Lukk posen og rist for å dekke kjøttet godt.
- 2Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne på middels varme, og brun kjøttkuben. Skru ned varmen til lav, og bland inn tomater, tomatsaus, løk og italienske krydder. Dekk til, og la det småkoke i minst én time, med jevne mellomrom omrøring.
- 3Legg squashen i pannen, og dekk den med tomatsausen. Fortsett å småkoke uten lokk i 10 minutter, eller til squashen er mør.