Deilige terningstykker av kjøtt

Deilige terningstykker av kjøtt

oppskrift på yummy cube steaks, en saftig og enkel hovedrett. perfekt for en rask middag, med tips for perfekt tilberedning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1,8 kg storfekube, skåret i terninger
  • 1/4 kopp allsidig mel
  • 1 teskje salt
  • 1/4 teskje pepper
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 (410 g) boks hakkede tomater
  • 1 (425 g) boks tomatsaus
  • 1 stor løk, tynne skiver
  • 1 teskje italienske krydderurter
  • 5 små zucchini, skåret i 1/2 tommers skiver

Fremgangsmåte

  1. 1Legg kjøttkuben, mel, salt og pepper i en stor, lukket plastpose. Lukk posen og rist for å dekke kjøttet godt.
  2. 2Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne på middels varme, og brun kjøttkuben. Skru ned varmen til lav, og bland inn tomater, tomatsaus, løk og italienske krydder. Dekk til, og la det småkoke i minst én time, med jevne mellomrom omrøring.
  3. 3Legg squashen i pannen, og dekk den med tomatsausen. Fortsett å småkoke uten lokk i 10 minutter, eller til squashen er mør.