Tranebær- og gresskarbrød

Tranebær- og gresskarbrød

Lær hvordan du lager en deilig cranberry pumpkin bread. Perfekt til høst med frisk smak av tranebær og gresskar. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 3 1/2 kopper hvetemel
  • 1 kopp pakket brunt sukker
  • 2 teskjeer natron
  • 1 teskje bakepulver
  • 3/4 teskje salt
  • 1 teskje malt kanel
  • 1/2 teskje malt nellik
  • 1 kopp eggerstatning
  • 1 (454 gram) boks hel tranebærsaus
  • 1 (425 gram) boks gresskarpuré
  • 1/3 kopp vegetabilsk olje
  • 1 spiseskje revet appelsinskall
  • 2 spiseskjeer hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Spray to 8x4 tommers brødformer med non-stick bakepulverspray.
  2. 2Bland melet, brunt sukker, natron, bakepulver, salt, malt kanel og malt nellik i en stor bolle, og bland godt. Sett til side.
  3. 3Bland eggerstatning, tranebærsaus, most gresskar, vegetabilsk olje og revet appelsinskall sammen. Tilsett denne blandingen i melet og rør til det akkurat er fuktig. Hell røren i de forberedte formene. Strø hakkede nøtter over toppen av hver brød.
  4. 4Stek ved 175 grader C (350 grader F) i 55 til 60 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La brødene avkjøle i 10 minutter før de tas ut av formene. Kan gjøres enda magrere ved å erstatte 1/3 kopp eplesaus med 1/3 kopp vegetabilsk olje.