
Tranebær- og gresskarbrød
Lær hvordan du lager en deilig cranberry pumpkin bread. Perfekt til høst med frisk smak av tranebær og gresskar. Enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 3 1/2 kopper hvetemel
- 1 kopp pakket brunt sukker
- 2 teskjeer natron
- 1 teskje bakepulver
- 3/4 teskje salt
- 1 teskje malt kanel
- 1/2 teskje malt nellik
- 1 kopp eggerstatning
- 1 (454 gram) boks hel tranebærsaus
- 1 (425 gram) boks gresskarpuré
- 1/3 kopp vegetabilsk olje
- 1 spiseskje revet appelsinskall
- 2 spiseskjeer hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Spray to 8x4 tommers brødformer med non-stick bakepulverspray.
- 2Bland melet, brunt sukker, natron, bakepulver, salt, malt kanel og malt nellik i en stor bolle, og bland godt. Sett til side.
- 3Bland eggerstatning, tranebærsaus, most gresskar, vegetabilsk olje og revet appelsinskall sammen. Tilsett denne blandingen i melet og rør til det akkurat er fuktig. Hell røren i de forberedte formene. Strø hakkede nøtter over toppen av hver brød.
- 4Stek ved 175 grader C (350 grader F) i 55 til 60 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La brødene avkjøle i 10 minutter før de tas ut av formene. Kan gjøres enda magrere ved å erstatte 1/3 kopp eplesaus med 1/3 kopp vegetabilsk olje.



