Hello Fresh Mobile Banner
Annes fantastiske grillede laks

Annes fantastiske grillede laks

oppskrift på anne's deilige grillede laks, perfekt for sommermåltider. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1 spiseskje soyasaus
  • 1 teskje Worcestershire-saus
  • 1 sitron, presset saften
  • 1/2 teskje revet fersk ingefærrot
  • 2 spiseskjeer honning
  • 1/3 kopp hakkede ferske basilikablad
  • 1 spiseskje finhakket sjalottløk
  • 1 (1,4 kg) laksefilet, med skinn

Fremgangsmåte

  1. 1Lag en panne av aluminiumsfolie ved å doble lag av folie store nok til å romme fileten din. Legg folien på et bakepapir. Plasser fileten på folien med skinnsiden ned. I en liten bolle, rør sammen olje, soyasaus, Worcestershire-saus, sitronsaft, ingefær, honning, basilikum og sjalottløk. Hell marinaden over laksen og la den marinere mens du forvarmer grillen, ca. 20 minutter.
  2. 2Forvarm en grill til middels lav varme. Skyv folien med laksen av bakepapiret og over på grillen. Dekk til med lokk og grill fileten i 10 minutter per tomme tykkelse, ca. 20 minutter. Laksen skal kunne flake med en gaffel, men ikke være for tørr. Når du serverer laksen, vil skinnet feste seg til folien, og grillen din vil forbli ren. Skjær enkelt opp og bruk en slikkepott til å løfte fileten av skinnet før servering.