Easy Company Kylling

Easy Company Kylling

Lær hvordan du lager enkel og smakfull company chicken. Perfekt til hverdagsmiddag eller helgekos. Enkelt, raskt og velsmakende!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvede
  • 2 bokser (ca. 305 g) kondensert kremet kyllingsuppe
  • 1/4 kopp majones
  • 1 teskje karri pulver
  • 1/2 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Legg kyllingen i en ildfast form på 23x33 cm. I en middels stor bolle, bland suppen, majonesen, karri-krydderet og osten. Bland godt og hell blandingen over kyllingen.
  3. 3Dekk formen med aluminiumsfolie og stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 35 til 40 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt og ikke lenger rosa innvendig. Fjern folien de siste 10 minuttene av steketiden for å la toppen bli lett brun.