
Easy Company Kylling
Lær hvordan du lager enkel og smakfull company chicken. Perfekt til hverdagsmiddag eller helgekos. Enkelt, raskt og velsmakende!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvede
- 2 bokser (ca. 305 g) kondensert kremet kyllingsuppe
- 1/4 kopp majones
- 1 teskje karri pulver
- 1/2 kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Legg kyllingen i en ildfast form på 23x33 cm. I en middels stor bolle, bland suppen, majonesen, karri-krydderet og osten. Bland godt og hell blandingen over kyllingen.
- 3Dekk formen med aluminiumsfolie og stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 35 til 40 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt og ikke lenger rosa innvendig. Fjern folien de siste 10 minuttene av steketiden for å la toppen bli lett brun.