Hello Fresh Mobile Banner
Chili fra sørvestlige Tyrkia og maisbrød

Chili fra sørvestlige Tyrkia og maisbrød

oppskrift på sørvesttysk chili med smakfullt maisbrød, perfekt for en mettende og smakfull middag eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Non-stick grønnsaksspray
  • 2. 1 boks (ca. 330 g) Mexicorn
  • 3. 1 egg
  • 4. 1 pakke (ca. 240 g) maismuffinblanding
  • 5. 280 g magert kjøttdeig av kalkun, smuldret
  • 6. 1 ss allsidig mel
  • 7. 1 ss olivenolje
  • 8. 1 boks (ca. 800 g) hele tomater
  • 9. 2 bokser (ca. 415 g) krydrede svarte bønner
  • 10. 1/4 kopp tomatpuré
  • 11. Rømme, til pynt
  • 12. Hakket fersk koriander, til pynt
  • 13. Hakket rød løk, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Spray en 20 x 20 x 5 cm bakeform med non-stick spray. Sil all væske fra Mexicorn, unntatt 2 spiseskjeer. Hell de reserverte 2 spiseskjeene væske i en middels stor bolle. Tilsett egg og visp for å blande. Rør inn Mexicorn. Tilsett maismelblandingen og rør til det akkurat er blandet. Hell røren i den forberedte formen. Stek til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 20 minutter.
  2. 22. Chili:
  3. 33. I mellomtiden, i en stor, lufttett pose, vend kalkunkjøttet med mel til det er godt dekket. Varm opp olje i en stor, 2-liters kjele over middels varme. Tilsett kalkun og stek til det er brunet, ca. 5 minutter. Knus de hermetiske tomatene for hånd og tilsett tomater og væske. Tilsett bønner og tomatpuré. La det småkoke over middels-lav varme til chilien er litt tykk, ca. 8 minutter. Fordel chilien i skåler. Topp med rømme, koriander og løk. Server varm med maisbrød.
  4. 44. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.