Fyllet hellefisk

Fyllet hellefisk

oppskrift på stuffed halibut – en sofistikert og velsmakende hovedrett som er perfekt for spesielle anledninger. enkel å lage og passer hele året.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. To store og oversette teksten til flytende, korrekt norsk, blir det slik:
  • 2. To stykk halibutsteiker (hver på 1 pund, ca. 3/4 tomme tykke)
  • 3. Omtrent 1/4 kopp grønn olivenpasta (olivada)
  • 4. Salt og nykvernet svart pepper
  • 5. Olivenolje til å dryppe over toppen

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader.
  2. 22. Fjern skinnet fra biffene og kjøttet fra benet; du vil ende opp med 4 stykker fisk fra hver biff, slik at du har totalt 8 små fileter. Lag et snitt på siden av hver bit og fyll med litt olivada. Krydre lett på begge sider av biffene med salt og pepper. Overfør dem til en bakeplate, drypp litt olivenolje over toppen, og stek i 8 til 10 minutter, eller til de er akkurat gjennomstekt.
  3. 33. Pass på fisken; du vil virkelig ikke oversteke den, for da vil den bli tørr. Innvendig skal den ha en liten gjennomsiktighet.