
Grillet mais- og laksesalat med lime, rød chili og cotija
oppskrift på en frisk og smakfull grillmais salat med lime, rød chili og cotija ost. perfekt som forrett eller som tilbehør til sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 8 ferske maiskolber, silke fjernet, med skallet på, bløtlagt i kaldt vann i 30 minutter
- 2. Rapsolje
- 3. Salt og nykvernet svart pepper
- 4. 1/4 kopp crème fraîche
- 5. 2 lime, saftet og revet skall
- 6. 1 spiseskje ancho-chili pulver
- 7. 1/4 kopp hakket fersk koriander
- 8. 1/4 kopp revet cotija-ost
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Varm opp grillen til høy varme. Grill maisen til den er svartet på alle sider, omtrent 10 minutter. Ta den av grillen og fjern kornene med en skarp kniv. Mens du kutter maisen, kan du sette en støpejernspanne på grillen for å varme den opp.
- 33. Tilsett maisen og de resterende ingrediensene i den varme pannen og kok opp, rør av og til, til det er kremete og gjennomvarmt. Server med biffen.