Tater Tot Hot Dish II

Tater Tot Hot Dish II

oppskrift på tater tot hot dish ii, en klassisk amerikansk rett med sprø potetgull, kjøttdeig og ost. enkel å lage og perfekt for familiekosen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 løk, hakket
  • 3. 3/4 teskje salt
  • 4. 1 klype malt svart pepper
  • 5. 1 pakke (32 unser) tater tots, tint
  • 6. 1 boks (10,75 unser) kondensert soppsuppe med krem
  • 7. 1 boks (10,75 unser) kondensert sellerisuppe med krem
  • 8. 1 boks (6 unser) franske løkringer

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. I en stor stekepanne kok opp kjøttdeigen med løk, salt og pepper; sil av væsken og fordel kjøttdeigen i bunnen av en 23x33 cm ildfast form. Tilsett tater tots; bland sammen soppsuppe og sellerisuppe og hell blandingen over retten. Topp med løkringer, hvis du bruker det.
  3. 33. Stek i forvarmet ovn i 1 time.