Hello Fresh Mobile Banner
Tater Tot Hot Dish II

Tater Tot Hot Dish II

oppskrift på tater tot hot dish ii, en klassisk amerikansk rett med sprø potetgull, kjøttdeig og ost. enkel å lage og perfekt for familiekosen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 løk, hakket
  • 3. 3/4 teskje salt
  • 4. 1 klype malt svart pepper
  • 5. 1 pakke (32 unser) tater tots, tint
  • 6. 1 boks (10,75 unser) kondensert soppsuppe med krem
  • 7. 1 boks (10,75 unser) kondensert sellerisuppe med krem
  • 8. 1 boks (6 unser) franske løkringer

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. I en stor stekepanne kok opp kjøttdeigen med løk, salt og pepper; sil av væsken og fordel kjøttdeigen i bunnen av en 23x33 cm ildfast form. Tilsett tater tots; bland sammen soppsuppe og sellerisuppe og hell blandingen over retten. Topp med løkringer, hvis du bruker det.
  3. 33. Stek i forvarmet ovn i 1 time.