
Tater Tot Hot Dish II
oppskrift på tater tot hot dish ii, en klassisk amerikansk rett med sprø potetgull, kjøttdeig og ost. enkel å lage og perfekt for familiekosen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 1/2 pund magert kjøttdeig av storfe
- 2. 1 løk, hakket
- 3. 3/4 teskje salt
- 4. 1 klype malt svart pepper
- 5. 1 pakke (32 unser) tater tots, tint
- 6. 1 boks (10,75 unser) kondensert soppsuppe med krem
- 7. 1 boks (10,75 unser) kondensert sellerisuppe med krem
- 8. 1 boks (6 unser) franske løkringer
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. I en stor stekepanne kok opp kjøttdeigen med løk, salt og pepper; sil av væsken og fordel kjøttdeigen i bunnen av en 23x33 cm ildfast form. Tilsett tater tots; bland sammen soppsuppe og sellerisuppe og hell blandingen over retten. Topp med løkringer, hvis du bruker det.
- 33. Stek i forvarmet ovn i 1 time.