
Romano Chicken
Lær hvordan du lager Romano Chicken, en deilig rett perfekt for en rask og smakfull middag. Enkelt å lage for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdelar – banket til 1/4 tommers tykkelse
- 2. 1/4 pund sveitsisk ost, skivet
- 3. 1/4 pund skinke, tynnskåret
- 4. 2 spiseskjeer revet Parmesanost
- 5. 1 1/2 teskjeer paprika
- 6. 1/2 teskje hvitløksalt
- 7. 1/2 teskje tørket estragon
- 8. 1/2 teskje tørkede basilikumblader
- 9. 1 spiseskje smør, smeltet
- 10. 1/3 kopp tørr brødsmuler
Fremgangsmåte
- 11. Legg kyllingbrystene på en panne. Legg skiver av sveitsisk ost og skinke oppå, og rull dem sammen, fest med tannpirkere om nødvendig. I en liten bolle blander du parmesanost, paprika, hvitløkssalt, estragon, basilikum og brødsmuler. Bland godt og dypp rullene i blandingen for å dekke dem.
- 22. Drypp over smør som er smeltet, og kok på høy varme i mikrobølgeovnen i 4 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt og saften renner ut.