Cherry Cream Cheese Dump Cake

Cherry Cream Cheese Dump Cake

Lær hvordan du lager en enkel cherry cream cheese dump cake. Perfekt som en søt avslutning på måltidet. Rask å lage og smaker fantastisk!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • Koking spray (for eksempel Pam®)
  • 1 pakke ferdigkjølte croissantdeig (for eksempel Pillsbury® Grands! Big and Flaky)
  • 2 pakker kremost à 8 unser, myknet
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 3 spiseskjeer brunt sukker
  • 2 teskjeer kanel, delt
  • 1 boks med 12 unser kirsebærpai-fyll
  • 1 pakke med gul kakeblandning à 18,5 unser (for eksempel Duncan Hines®)
  • 3/4 kopp usaltet smør, kuttet i 1/4-tommers biter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Spray en 23x33 cm glassform med matlagingsspray.
  2. 2Rull ut croissantdeigen i den forberedte formen, og press sammen skjøtene.
  3. 3Pisk kremost, hvitt sukker og vaniljeekstrakt sammen i en bolle; smør blandingen over deigen. Strø brunt sukker og 1 teskje kanel over kremostlaget.
  4. 4Hell kirsebærfyll over brunsukkerlaget. Strø over kakeblandingen. Fordel smørskivene over kakeblandingen og topp med resten av kanelen.
  5. 5Pakk inn et stykke aluminiumsfolie under formen for å forhindre at bollene brenner seg. Stek i den forvarmede ovnen til det er gjennomstekt, ca. 1 time. Avkjøl i 10 til 15 minutter før servering.