Cherry Cream Cheese Dump Cake
Lær hvordan du lager en enkel cherry cream cheese dump cake. Perfekt som en søt avslutning på måltidet. Rask å lage og smaker fantastisk!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- Koking spray (for eksempel Pam®)
- 1 pakke ferdigkjølte croissantdeig (for eksempel Pillsbury® Grands! Big and Flaky)
- 2 pakker kremost à 8 unser, myknet
- 1 kopp hvitt sukker
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 3 spiseskjeer brunt sukker
- 2 teskjeer kanel, delt
- 1 boks med 12 unser kirsebærpai-fyll
- 1 pakke med gul kakeblandning à 18,5 unser (for eksempel Duncan Hines®)
- 3/4 kopp usaltet smør, kuttet i 1/4-tommers biter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Spray en 23x33 cm glassform med matlagingsspray.
- 2Rull ut croissantdeigen i den forberedte formen, og press sammen skjøtene.
- 3Pisk kremost, hvitt sukker og vaniljeekstrakt sammen i en bolle; smør blandingen over deigen. Strø brunt sukker og 1 teskje kanel over kremostlaget.
- 4Hell kirsebærfyll over brunsukkerlaget. Strø over kakeblandingen. Fordel smørskivene over kakeblandingen og topp med resten av kanelen.
- 5Pakk inn et stykke aluminiumsfolie under formen for å forhindre at bollene brenner seg. Stek i den forvarmede ovnen til det er gjennomstekt, ca. 1 time. Avkjøl i 10 til 15 minutter før servering.