
Pasta med kylling og soltørkede tomater
Lær hvordan du lager en smakfull pasta med kylling og soltørkede tomater. En rask og enkel oppskrift for en deilig hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke (ca. 225 g) tri-farget farfalle (sløyfeformet) pasta
- 2. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
- 3. 1/4 kopp olivenolje
- 4. 1/2 kopp soltørkede tomater
- 5. 1 zucchini, dampet og skåret i biter
- 6. 1 sommer squash, dampet og hakket
Fremgangsmåte
- 11. Tilsett pasta i en stor kjele med saltet, kokende vann. La det koke i 8 til 10 minutter eller til det er al dente. Sil av vannet.
- 22. I mellomtiden, stek kyllingbryst i en middels stor stekepanne over middels høy varme. Stek i 8 til 10 minutter på hver side, eller til kyllingen er gjennomstekt og saften er klar. Ta kyllingen ut av pannen og skjær den i bitestørrelse.
- 33. I en stor blandingsbolle, vend den kokte pastaen med litt olje for å dekke den. Tilsett kyllingbitene, soltørkede tomater, zucchini og squash, og vend igjen. Til slutt, tilsett ost og server.