
Raspberry Pain au Chocolat (Bringebær- og sjokoladekrøsser)
Lær hvordan du lager Raspberry Pain au Chocolat, deilige croissanter fylt med bringebær og sjokolade. Perfekt til frokost eller dessert.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 pakke (17,25 unser) frossen butterdeig, tint
- 6 spiseskjeer sjokolade- og hasselnøttspredning
- 3 spiseskjeer bringebærsyltetøy av frukt
- 1 egg, vispet
- 1/4 kopp melis til støving (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 2Legg ut butterdeigplatene på en lett melet overflate. Del hver plate i tre deler langs brettelinjene. Rull hver stripe ut til omtrent 40 cm lang, og del stripene i tre deler.
- 3Smør litt av hasselnøttspredningen på den ene halvdelen av hver rektangel, innenfor 1,5 cm fra kanten. Fordel omtrent en halv teskje bringebærsyltetøy over hasselnøttspredningen. Pensle kantene med egg, og brett den andre halvdelen over for å lukke fyllet. Trykk kantene godt sammen for å forsegle. Gjenta med de resterende rektanglene. Bruk en skarp kniv til å lage fem snitt på toppen av hver bakst, og plasser dem på bakepapirkledde stekebrett med 5 cm mellomrom.
- 4Stek i 18 minutter i den forvarmede ovnen, eller til de er gyldne. Avkjøl på rist. Sikt over melis når de er avkjølt, hvis ønskelig.