
Sjokoladeeksplosjonsgodteri
oppskrift på deilige sjokoladeknall godteri med sprø ytre og myk innside, perfekt for søtsug og festlige anledninger
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
dessert
Ingredienser
- 1 pund mørk sjokolade, hakket
- 2 til 3 pakker med poppende sukkertøy, som Pop Rocks
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: Enhver godteriform vil fungere.
- 2I en mikrobølgesikker beholder, smelt sjokoladen på høy effekt i 30 sekunders intervaller, rør om mellom hver gang til sjokoladen er helt smeltet. Hell sjokoladen i formene for å dekke dem. Vend på formen for å renne av overflødig sjokolade og lage et sjokoladetrekk. Sett formene i fryseren i 2 minutter for å stivne. Ta dem ut av fryseren og fyll nesten opp til kanten med poppende stein-sukker. Varm opp den resterende sjokoladen i mikrobølgeovnen til den er helt smeltet, og hell den i en sprøytepose. Sprøyt sjokoladen over toppen av formene, og rist eller bank lett for å jevne ut. Sett formene tilbake i fryseren i 3 minutter. Vend ut på bakepapir og løsne godteriene fra formene. Oppbevar ved romtemperatur.