Gi meg S'more-pai

Gi meg S'more-pai

oppskriften på gimme s'more pie er perfekt for en søt og enkel dessert. lær hvordan du lager denne deilige kaken med få ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 pakke grahamskjeks (ca. 8 rektangler)
  • 2. 1/8 kopp sukker
  • 3. 6 spiseskjeer smør, smeltet
  • 4. 1/4 kopp vann
  • 5. 1 1/2 pakker usmakssatt gelatin (3 1/2 teskjeer)
  • 6. 1 kopp sukker
  • 7. 1/2 kopp lys mais sirup
  • 8. Salt
  • 9. 2 teskjeer ren vaniljeekstrakt
  • 10. 1/4 kopp kaldt vann
  • 11. 1 (7-unse) melkesjokoladeplate (anbefalt: Hershey's)
  • 12. 1 spiseskje halvt og helt
  • 13. Noen frosne sjokoladekuber, til å rive

Fremgangsmåte

  1. 11. For bunnen: Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Ha grahamkjeksene i en food processor og puls til små smuler dannes. Bland sukker og smeltet smør inn i kjekssmulene. Trykk omtrent 2 teskjeer av blandingen i hver fordypning i en non-stick mini-muffinsform, ca. 20 fordypninger. Stek paibunnene i ca. 6 minutter. La dem avkjøles og sett til side.
  2. 22. For marshmallow-toppingen: Hell 1/4 kopp vann i en stivpiskerbolle og dryss gelatin over. La blandingen stå i 15 minutter.
  3. 33. For sjokoladefyllet: I mellomtiden, mens gelatinen står, kombiner hele melkesjokoladeplaten og halvparten og halv i en mikrosikker bolle. Varm i mikrobølgeovnen i 45 sekunder, rør til glatt. Legg omtrent 1 teskje sjokoladefyll i hver av de avkjølte skålene.
  4. 44. I en middels stor kjele, over middels varme, bland sukker, mais sirup, 1/8 teskje salt og kaldt vann. Varm opp til sukkeret er oppløst og blandingen begynner å koke. Fortsett å varme til temperaturen når ca. 115 grader Celsius (240 grader Fahrenheit) på et sukkermåler. Ta kjelen av varmen.
  5. 55. Ta sukkersirupen av komfyren og hell langsomt over gelatinblandingen i stivpiskerbollen, mens du rører forsiktig. Tilsett vanilje.
  6. 66. På høy hastighet, pisk sukkersirupen og gelatinblandingen i ca. 10 minutter, til det er tykt og fluffy; det skal ligne på marshmallow. Fordel marshmallowen over sjokoladefyllet.
  7. 77. Bruk en liten gassbrenner til å riste toppen av marshmallow-paiene for en "nybakt over leirbålet"-look. Alternativt kan du bruke ovnens grillelement, og ta ut mini-paiene rett etter at toppene har blitt gyldne.
  8. 88. Riv noen frosne sjokoladebiter med et rivjern, zester eller grønnsaksskreller over mini-paiene som pynt. Nyt!