
Kremostdeig til bakverk
Lær hvordan du lager en enkel og velsmakende kremostdeig for bakverk. Perfekt til pai, småbakst og kaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 3/4 av en stang (6 spiseskjeer) kald usaltet smør, kuttet i biter
- 4 unser kald kremost, kuttet i biter
- 1 kopp hvetemel
- 1/2 teskje salt
Fremgangsmåte
- 1Kjør smør, kremost, mel og salt i en food processor, pulser til deigen akkurat begynner å danne en ball. Samle deigen til en ball og trykk den litt flat. Dryss mel over deigen og la den hvile i kjøleskapet, innpakket i plastfolie, i 1 time. Deigen kan lages én dag i forveien, godt innpakket og oppbevart kaldt.
- 2Kjør smør, kremost, mel og salt i en food processor, pulser til deigen akkurat begynner å danne en ball. Samle deigen til en ball og trykk den litt flat. Dryss mel over deigen og la den hvile i kjøleskapet, innpakket i plastfolie, i 1 time. Deigen kan lages én dag i forveien, godt innpakket og oppbevart kaldt.





