
Gulasj I
Lær hvordan du lager en deilig goulash i med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull hovedrett som passer hele familien. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 kopper tørre eggnudler
- 450 gram kjøttdeig av storfe
- 1 middels løk, hakket
- salt etter smak
- nykvernet svart pepper etter smak
- hvitløkssalt etter smak
- 1 (425 gram) boks mais
- 1 (425 gram) boks kidneybønner
- 1 (305 gram) boks kondensert tomatsuppe
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
- 2I en stor stekepanne, over middels varme, brun kjøttdeigen og løken sammen. Hell av fettet. Tilsett salt, pepper og hvitløkssalt etter smak.
- 3Rør inn mais, kidneybønner og tomatsuppe. Vend inn de kokte eggnudlene og bland godt.