Gulasj I

Gulasj I

Lær hvordan du lager en deilig goulash i med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull hovedrett som passer hele familien. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 kopper tørre eggnudler
  • 450 gram kjøttdeig av storfe
  • 1 middels løk, hakket
  • salt etter smak
  • nykvernet svart pepper etter smak
  • hvitløkssalt etter smak
  • 1 (425 gram) boks mais
  • 1 (425 gram) boks kidneybønner
  • 1 (305 gram) boks kondensert tomatsuppe

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
  2. 2I en stor stekepanne, over middels varme, brun kjøttdeigen og løken sammen. Hell av fettet. Tilsett salt, pepper og hvitløkssalt etter smak.
  3. 3Rør inn mais, kidneybønner og tomatsuppe. Vend inn de kokte eggnudlene og bland godt.