Ristede fingerpoteter med friske urter og hvitløk

Ristede fingerpoteter med friske urter og hvitløk

oppskrift på deilige røstede fingerling poteter krydret med friske urter og hvitløk, perfekt som tilbehør til middagen

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pints fingerling-poteter
  • 2 kvister fersk rosmarin
  • 2 til 3 kvister fersk salvie
  • 3 kvister fersk timian
  • 6 hvitløksfedd, hele
  • 3 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje, pluss litt til stekebrettet
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 500 grader Fahrenheit og plasser et stekebrett inni for å varme det opp.
  2. 2Tilsett poteter, rosmarin, salvie, timian og hvitløk i en middels stor bolle. Drypp over olivenolje, og krydre med salt og pepper.
  3. 3Fjern stekebrettet fra ovnen, pensle lett med olivenolje, og hell potetene over på brettet.
  4. 4Sett potetene i ovnen og reduser temperaturen til 425 grader Fahrenheit.
  5. 5Stek i 20 minutter, eller til de er sprø på utsiden og møre på innsiden.