
Ristede fingerpoteter med friske urter og hvitløk
oppskrift på deilige røstede fingerling poteter krydret med friske urter og hvitløk, perfekt som tilbehør til middagen
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pints fingerling-poteter
- 2 kvister fersk rosmarin
- 2 til 3 kvister fersk salvie
- 3 kvister fersk timian
- 6 hvitløksfedd, hele
- 3 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje, pluss litt til stekebrettet
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 500 grader Fahrenheit og plasser et stekebrett inni for å varme det opp.
- 2Tilsett poteter, rosmarin, salvie, timian og hvitløk i en middels stor bolle. Drypp over olivenolje, og krydre med salt og pepper.
- 3Fjern stekebrettet fra ovnen, pensle lett med olivenolje, og hell potetene over på brettet.
- 4Sett potetene i ovnen og reduser temperaturen til 425 grader Fahrenheit.
- 5Stek i 20 minutter, eller til de er sprø på utsiden og møre på innsiden.





