
Tunfisk-, avokado- og bacon-smørbrød
Lett og smakfull oppskrift på en sandwich med tunfisk, avokado og bacon. Perfekt for en rask lunsj eller matbit.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 4 skiver bacon
- 1 boks (ca. 140 g) hvit tunfisk på boks i vann
- 1/2 teskje Dijon-sennep
- 1/2 teskje ferdig horseradish
- 1 spiseskje søt sylteagurk relish
- 1 spiseskje finhakket rød løk
- 1/4 teskje paprika
- svart pepper etter smak
- 2 hoagieboller, delt
- 1 avokado - skrelt, uten stein og skåret i skiver
- 1 tomat, skivet
- 2 skiver provoloneost
- 2 salatblader
Fremgangsmåte
- 1Stek bacon i mikrobølgeovnen på en mikrobølgesikker tallerken dekket med papirhåndkle til den er sprø, ca. 4 minutter.
- 2I mellomtiden blander du sammen tunfisk, Dijon-sennep, horseradish, sylteagurk og rødløk. Krydre med paprika og pepper. Fordel blandingen mellom hoagiebollene. På hver sandwich legger du ½ avokado, ½ tomat, 1 skive provoloneost, et salatblad og 2 skiver bacon.