Tunfisk-, avokado- og bacon-smørbrød

Tunfisk-, avokado- og bacon-smørbrød

Lett og smakfull oppskrift på en sandwich med tunfisk, avokado og bacon. Perfekt for en rask lunsj eller matbit.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 4 skiver bacon
  • 1 boks (ca. 140 g) hvit tunfisk på boks i vann
  • 1/2 teskje Dijon-sennep
  • 1/2 teskje ferdig horseradish
  • 1 spiseskje søt sylteagurk relish
  • 1 spiseskje finhakket rød løk
  • 1/4 teskje paprika
  • svart pepper etter smak
  • 2 hoagieboller, delt
  • 1 avokado - skrelt, uten stein og skåret i skiver
  • 1 tomat, skivet
  • 2 skiver provoloneost
  • 2 salatblader

Fremgangsmåte

  1. 1Stek bacon i mikrobølgeovnen på en mikrobølgesikker tallerken dekket med papirhåndkle til den er sprø, ca. 4 minutter.
  2. 2I mellomtiden blander du sammen tunfisk, Dijon-sennep, horseradish, sylteagurk og rødløk. Krydre med paprika og pepper. Fordel blandingen mellom hoagiebollene. På hver sandwich legger du ½ avokado, ½ tomat, 1 skive provoloneost, et salatblad og 2 skiver bacon.