Cajun-pølse og ris fra Knorr®

Cajun-pølse og ris fra Knorr®

oppskrift på cajun pølse og ris laget med knorr®, enkel å lage, smakfull og perfekt for en rask middag

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 pund italiensk pølse, tatt ut av skinnene og smuldret
  • 2. 1 spiseskje I Can't Believe It's Not Smør!®-pålegg
  • 3. 1 grønn paprika, hakket
  • 4. 2 1/4 kopper vann
  • 5. 1 (150 gram) pakke Knorr® Cajun Sides™ - Røde bønner og ris

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok pølsen i en stor non-stick panne over middels høy varme, rør av og til, til den er gjennomkokt. Ta den opp og sett til side.
  2. 22. Tilsett smør og grønn paprika, og kok under omrøring i 3 minutter eller til den er mør.
  3. 33. Rør inn vann og Knorr® Cajun Sides™ - Røde bønner og ris, og kok opp. La det småkoke over middels varme, rør av og til, i 10 minutter eller til risen og bønnene er møre. Rør inn pølsen og varm opp.