
Cajun-pølse og ris fra Knorr®
oppskrift på cajun pølse og ris laget med knorr®, enkel å lage, smakfull og perfekt for en rask middag
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 pund italiensk pølse, tatt ut av skinnene og smuldret
- 2. 1 spiseskje I Can't Believe It's Not Smør!®-pålegg
- 3. 1 grønn paprika, hakket
- 4. 2 1/4 kopper vann
- 5. 1 (150 gram) pakke Knorr® Cajun Sides™ - Røde bønner og ris
Fremgangsmåte
- 11. Kok pølsen i en stor non-stick panne over middels høy varme, rør av og til, til den er gjennomkokt. Ta den opp og sett til side.
- 22. Tilsett smør og grønn paprika, og kok under omrøring i 3 minutter eller til den er mør.
- 33. Rør inn vann og Knorr® Cajun Sides™ - Røde bønner og ris, og kok opp. La det småkoke over middels varme, rør av og til, i 10 minutter eller til risen og bønnene er møre. Rør inn pølsen og varm opp.




