
Enkel ovnsbakt fiskepakke med sitron- og kaperssaus
oppskrift på enkel foliepakke bakt fisk piccata. sunn og smakfull rett som er rask å lage, perfekt for hverdagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 ark aluminiumsfolie
- 2. kokespray
- 3. 4 (113 gram) filéer av swai-fisk
- 4. salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 5. 1 sitron, tynne skiver med frø fjernet
- 6. 6 sopp, tynne skiver
- 7. 1/2 løk, tynne skiver
- 8. 2 spiseskjeer kapers
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Legg aluminiumsfolie på en arbeidsflate og spray lett med matlagingsspray på én side av hver.
- 22. Plasser én swai-fiskefilet midt på hver foliebit; krydre med salt og pepper. Legg sitronskiver, soppskiver, løkskiver og kapers på hver swai-fiskefilet. Brett folien over hver filet, slik at det dannes en pakke. Plasser pakkene på et stekebrett.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen til fisken flaker lett med en gaffel, ca. 15 minutter.




