Hello Fresh Mobile Banner
Cubansk midnatsandwich

Cubansk midnatsandwich

Lær hvordan du lager en autentisk cuban midnight sandwich med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull og mettende lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp majones
  • 5 spiseskjeer italiensk dressing
  • 4 hoagieboller, delt på langs
  • 4 spiseskjeer sennep
  • 1/2 pund skivet kalkunpålegg
  • 1/2 pund skivet kokt skinke
  • 1/2 pund skivet sveitserost
  • 1 kopp sylteagurk, skivet
  • 1/2 kopp olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Bland majones og italiensk dressing i en liten bolle. Smør blandingen på hoagieboller. Smør hver bolle med sennep. På hver bolle legger du lag med kalkun, skinke og ost. Topp hver med dillpickleskiver. Lukk smørbrødene, og pensle toppene og bunnene med olivenolje.
  2. 2Varm opp en non-stick stekepanne på middels høy varme. Legg smørbrødene i pannen. Kok smørbrødene i 2 minutter, mens du presser ned med en tallerken dekket med aluminiumsfolie. Snu dem, og kok i ytterligere 2 minutter, eller til osten er smeltet. Ta dem av varmen, legg dem på tallerkener, og del dem diagonalt i to.