Hello Fresh Mobile Banner
Marinerte flankstek

Marinerte flankstek

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull marinated flank steak. Perfekt for middagen, med tips for marinering og tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 fedd hvitløk, knust
  • 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 2 spiseskjeer honning
  • 3 spiseskjeer balsamicoeddik
  • 1/2 kopp øl
  • 1 spiseskje ingefær, hakket
  • 900–1350 gram flank steak
  • Salt
  • Pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle blander du hvitløk, sennep, honning, balsamicoeddik og øl. Rør inn ingefær. Legg biffen i en ildfast form og hell marinaden over, vend for å dekke godt. Dekk til med plastfolie og la det marinere i kjøleskapet over natten. Ta biffen ut av formen og krydre med salt og pepper. Grill den på grillen eller i en støpejernsgryte i 3–5 minutter på hver side, avhengig av ønsket stekegrad. Skjær i tynne skiver og server.