Hello Fresh Mobile Banner
Lakseburgere med dill-tartarsaus

Lakseburgere med dill-tartarsaus

Lær hvordan du lager saftige salmonburgere med frisk dill-tartar saus. En enkel og smakfull oppskrift perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 10 unser skinnfri laksefilet, kuttet i 2,5 cm biter
  • 3 spiseskjeer pluss 1/2 kopp ferdigkjøpt tartar saus
  • 2 spiseskjeer hakket fersk dill
  • 1/4 teskje salt
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 1 teskje revet sitronskall
  • 2 sesambrød, delt
  • Rødløkskiver
  • 4 Bibb-salatblader

Fremgangsmåte

  1. 1Legg laksefiletene, 3 spiseskjeer tartar saus, 1 spiseskje dill, salt og pepper i en foodprocessor. Kjør på puls til det er grovhakket. Form til to 1,5 cm tykke burgere. (Kan lages 6 timer i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.) Forvarm grill (middels høy varme). Visp sammen 1/2 kopp tartar saus, 1 spiseskje dill og sitronskall i en middels bolle. Rist brødene til de er ristet. Overfør til to tallerkener og smør godt på undersiden med saus. Grill burgerne til fisken er gjennomstekt, ca. 2 minutter på hver side. Legg burgerne oppå sausen på brødene. Topp hver med løkskiver, 2 salatblader og den øverste delen av brødet. Server, med resten av sausen ved siden av.