
And i appelsinsaus
lær hvordan du lager and i appelsinsaus med denne enkle oppskriften. perfekt for en smakfull hovedrett som imponerer gjestene dine.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3/4 kopp appelsinjuice, pluss 2 spiseskjeer
- 2. 3/4 kopp kyllingbuljong
- 3. 1 kopp appelsinmarmelade
- 4. 1 spiseskje maisstivelse
- 5. 4 andebryst
- 6. 1 spiseskje paprika
Fremgangsmåte
- 1Lag sausaus: I en liten kjele, bland appelsinjuice, kyllingbuljong og appelsinmarmelade. Kok opp over høy varme, og skru deretter ned varmen og la det småkoke i 15 minutter. Hvis blandingen er for tynn, bland maizena med 2 spiseskjeer appelsinjuice i en liten bolle for å lage en jevning. Tilsett jevningen i sausen og la den koke opp kort. Hold den varm til den skal serveres.
- 2Mens sausen småkoker, varm opp en grill eller grillpanne til middels høy varme. Strø andebrystet med paprika på begge sider. Grill på begge sider til det er medium-rare. Overfør andebrystet til serveringsfat. Hell den varme sausen over andebrystet og server.