And i appelsinsaus

And i appelsinsaus

lær hvordan du lager and i appelsinsaus med denne enkle oppskriften. perfekt for en smakfull hovedrett som imponerer gjestene dine.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 3/4 kopp appelsinjuice, pluss 2 spiseskjeer
  • 2. 2. 3/4 kopp kyllingbuljong
  • 3. 3. 1 kopp appelsinmarmelade
  • 4. 4. 1 spiseskje maisstivelse
  • 5. 5. 4 andebryst
  • 6. 6. 1 spiseskje paprika

Fremgangsmåte

  1. 11. Lag sausaus: I en liten kjele, bland appelsinjuice, kyllingbuljong og appelsinmarmelade. Kok opp over høy varme, og skru deretter ned varmen og la det småkoke i 15 minutter. Hvis blandingen er for tynn, bland maizena med 2 spiseskjeer appelsinjuice i en liten bolle for å lage en jevning. Tilsett jevningen i sausen og la den koke opp kort. Hold den varm til den skal serveres.
  2. 22. Mens sausen småkoker, varm opp en grill eller grillpanne til middels høy varme. Strø andebrystet med paprika på begge sider. Grill på begge sider til det er medium-rare. Overfør andebrystet til serveringsfat. Hell den varme sausen over andebrystet og server.