Hello Fresh Mobile Banner
Dianes Biff Stroganoff

Dianes Biff Stroganoff

Lær hvordan du lager en smakfull og kremet beef stroganoff med denne enkle oppskriften. Perfekt for en mettende middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1/4 kopp smør
  • 1/2 kopp hvetemel
  • 1 teskje salt
  • 2 teskjeer malt svart pepper
  • 2 1/2 pund storfekjøtt til gryte, i terninger
  • 1 kopp hvitvin
  • 1 stor løk, kuttet i 1/4-tommers strimler
  • 1 stor hvitløksfedd, finhakket
  • 1/2 kopp ketchup
  • 1/2 kopp Worcestershire-saus
  • 4 bokser (4 unser) med sjampinjong, uten lake
  • 1 boks (16 unser) rømme
  • 1 pakke (16 unser) brede eggnudler

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenolje og smør i en stor, tykkbunnet gryte eller en nederlandsk ovn på middels varme. Bland mel, salt og svart pepper i en bolle, og vend storfekjøtt i det krydrede melet. Brun storfekjøttet i den varme oljen og smøret, og rør ofte. Ta kjøttet ut av gryten.
  2. 2Hell hvitvin i gryten og skrap opp og løs opp eventuelle små biter av brunt matrester. Rør inn løk og hvitløk i hvitvinen. Kok til løken er gjennomsiktig, og rør ofte, ca. 5 minutter. Legg det brune storfekjøttet tilbake i gryten. Bland ketchup, Worcestershire-saus og saften fra hermetiske sopp med storfeblandingen. Skru ned varmen, dekk til gryten, og la det småkoke til storfekjøttet er mørt, ca. 3 timer.
  3. 3Bland sopp og rømme inn i storfeblandingen, og varm opp i ca. 5 minutter.
  4. 4Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok eggnudler i det kokende vannet, og rør av og til, til de er gjennomkokte, men faste i konsistensen, ca. 5 minutter. Sil av vannet. Server stroganoffen over kokte eggnudler.