Hello Fresh Mobile Banner
Fisk for to personer

Fisk for to personer

oppskrift på pesce per due, en enkel og smakfull italiensk fiskerett perfekt for romantiske kvelder for to personer. lær hvordan du lager denne deilige retten steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 3 kopper fint havsalt
  • 1/2 kopp (omtrent 4) eggehviter
  • 1 2-punds branzino, renset, med hodet og halen intakt
  • 2 kvister rosmarin
  • 3 til 4 persillekvister
  • 1 fedd hvitløk, lett knust
  • 2 sitronskiver

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200°C.
  2. 2I en bolle, bland sammen havsalt og eggehviter og rør godt. Blandingen skal føles som våt sand.
  3. 3Skyll og tørk fisken. Fyll fiskens hulrom med rosmarin, persiljestilker, hvitløk og sitronskiver.
  4. 4Strø bakebrettet med havsalt.
  5. 5Klipp et stykke bakepapir i form av branzinoen, slik at papiret er 2,5 cm større rundt hele enn fisken.
  6. 6Legg fisken på bakepapiret og dekk den med saltblandingen, og pakk den godt sammen.
  7. 7Sett brettet i ovnen og stek i 17 til 19 minutter. (Når den er ferdig, skal saltet være gyldentbrunt rundt kantene.)