Ravioli-lasagne

Ravioli-lasagne

oppskrift på ravioli lasagna som er perfekt for en enkel og smakfull middag. lær hvordan du lager denne deilige retten trinn for trinn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 kopper ricottaost
  • 1 (280 gram) pakke frossen hakket spinat – tint, avrente og press ut vann
  • 1 ½ kopper revet Romanoost
  • 2 egg
  • salt og pepper etter smak
  • ¼ kopp spaghetti saus
  • 1 (700 gram) pakke frossen ostefylte ravioli
  • ½ kopp spaghetti saus
  • ½ kopp revet Romanoost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Spray en 20x20 cm (8x8 tommer) ildfast form med matfett og sett til side.
  2. 2Bland ricottaost, spinat, 1 ½ kopper Romanoost, egg, salt og pepper etter smak i en bolle.
  3. 3For å sette sammen lasagnen, fordel ¼ kopp spaghetti- eller pastasaus i bunnen av den forberedte formen, og legg frosne ravioli i ett lag oppå. Fordel omtrent 1 kopp ricottablanding over ravioliene. Gjenta lagene tre ganger til, og avslutt med et lag frosne ravioli. Fordel ½ kopp spaghetti- eller pastasaus over, og strø resten av Romanoosten (½ kopp) på toppen. Dekk formen med aluminiumsfolie.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen i 40 minutter, til retten bobler. Ta av aluminiumsfolien og stek i ytterligere 10 minutter for å få en gyllen ostetopp. La hvile i 10 minutter før servering.