Ravioli-lasagne
oppskrift på ravioli lasagna som er perfekt for en enkel og smakfull middag. lær hvordan du lager denne deilige retten trinn for trinn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 kopper ricottaost
- 1 (280 gram) pakke frossen hakket spinat – tint, avrente og press ut vann
- 1 ½ kopper revet Romanoost
- 2 egg
- salt og pepper etter smak
- ¼ kopp spaghetti saus
- 1 (700 gram) pakke frossen ostefylte ravioli
- ½ kopp spaghetti saus
- ½ kopp revet Romanoost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Spray en 20x20 cm (8x8 tommer) ildfast form med matfett og sett til side.
- 2Bland ricottaost, spinat, 1 ½ kopper Romanoost, egg, salt og pepper etter smak i en bolle.
- 3For å sette sammen lasagnen, fordel ¼ kopp spaghetti- eller pastasaus i bunnen av den forberedte formen, og legg frosne ravioli i ett lag oppå. Fordel omtrent 1 kopp ricottablanding over ravioliene. Gjenta lagene tre ganger til, og avslutt med et lag frosne ravioli. Fordel ½ kopp spaghetti- eller pastasaus over, og strø resten av Romanoosten (½ kopp) på toppen. Dekk formen med aluminiumsfolie.
- 4Stek i den forvarmede ovnen i 40 minutter, til retten bobler. Ta av aluminiumsfolien og stek i ytterligere 10 minutter for å få en gyllen ostetopp. La hvile i 10 minutter før servering.