
Collards med gyldne rosiner og mandler, sautert
oppskrift på collards golden raisin and almond sauté, en smakfull og enkel rett med tørkede aprikoser og mandler. perfekt for en sunn lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp olivenolje
- 1 liten spansk løk, finhakket
- 3 hvitløksfedd, hakket
- 2 bunt med collard greens, vasket og kuttet i 1/2-tommers strimler
- 1 kopp gule rosiner
- 1/2 kopp skivede mandler, ristet
- Kosher-salt
- Nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en 8-liters kjele over høy varme. Når den er veldig varm, tilsett oljen, løken og hvitløken, og stek raskt i 1 minutt. Når løken begynner å bli gyllen, tilsett collard greens, rosiner og mandler. Krydre med salt og pepper, og tilsett litt vann om nødvendig, for å skape litt damp. Stek i ytterligere ca. 5 til 6 minutter, og juster krydderet etter smak.