
Portobello-porcini cacciatore
Lær hvordan du lager portobello porcini cacciatore, en italiensk gryterett med rike smaker av sopp og urter. Perfekt for vegetariske middager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Legg de tørkede soppene i en kjele og dekk med et par kopper vann, kok opp over middels varme, og reduser deretter varmen og la det småkoke til soppen blir myk.
- 22. I mellomtiden, i en støpejernsgryte, varm opp extra virgin olivenolje, fire sirkler rundt pannen, over middels høy varme.
- 3Tilsett de skivede soppene og kok, rør av og til, til de er mørke og møre, 12 til 15 minutter.
- 4Tilsett timian, chili, hvitløk, paprika og løk, og krydre med salt og pepper etter smak.
- 5Kok i 8 til 10 minutter, og tilsett deretter vinen og rør.
- 6Fjern soppen fra væsken, hakk den opp, og legg den i sausen.
- 7Hell i alt unntatt de siste få skjeene av soppevannet, da sedimentet vil legge seg på bunnen av pannen.
- 8Rør inn tomatene, knus dem med en skje, og tilsett basilikumbladene.
- 9La sausen småkoke i 20 minutter.
- 10Avkjøl og oppbevar for en forberedelsesrett, og varm opp igjen over middels varme, rør av og til.
- 113. Kok opp en stor kjele med vann over middels varme.
- 12Tilsett pastaen og kok til den er al dente.
- 13Sil av vannet og ha pastaen tilbake i den varme kjelen.
- 14Tilsett smør og rør til det smelter.
- 15Hell i halvparten av sausen og vend godt.
- 16Server i dype skåler med mer soppcacciatore på toppen.
- 17Pynt med rikelig med revet Romano-ost.