Kremete sitronkaker

Kremete sitronkaker

Lær hvordan du lager deilige creamy lemon squares. En enkel oppskrift som gir en frisk og kremet dessert, perfekt for sommeren eller helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 20 Reduserte fett NILLA Wafers, finhakket
  • 1/2 kopp mel
  • 1/4 kopp godt pakket brunt sukker
  • 1/4 kopp kald margarin
  • 1 (8 ounces) pakke PHILADELPHIA Neufchatel-ost, myknet
  • 1 kopp sukker
  • 2 egg
  • 2 spiseskjeer mel
  • 3 spiseskjeer revet sitronskall, delt
  • 1/4 kopp fersk sitronsaft
  • 1/4 teskje CALUMET bakepulver
  • 2 teskjeer pulverisert sukker

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Kle en 20 cm kvadratisk bakeform med aluminiumsfolie, slik at endene av folien stikker over sidene av formen. Bland wafersmuler, 1/2 kopp mel og brunt sukker i en bolle. Kutt inn margarin med en kakeskreller eller to kniver til blandingen ligner grove smuler; trykk den godt ned i bunnen av den forberedte formen. Stek i 15 minutter.
  2. 2I mellomtiden, pisk kremost (Neufchatel) og granulert sukker med en elektrisk mikser på middels hastighet til det er godt blandet. Tilsett egg og 2 ss mel; bland godt. Rør inn 1 ss sitronskall, sitronsaft og bakepulver; hell over bunnen.
  3. 3Stek i 25 til 28 minutter, eller til midten er stivnet. Avkjøl helt. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 2 timer eller over natten. Strø over melis og resten av sitronskallet rett før servering.