Saltfylte cottage cheese-pannekaker

Saltfylte cottage cheese-pannekaker

oppskrift på deilige savory filled cottage cheese pancakes, perfekte til frokost eller som forrett med friske urter og smakfulle fyllinger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1/2 kopp hurtigkokt havregryn
  • 1/4 kopp cottage cheese
  • 1/2 kopp eggehvite
  • vann etter behov
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/2 teskje italienske krydder
  • et dryss cayennepepper
  • salt og pepper etter smak
  • olivenoljespray til koking
  • 1/2 kopp hakkede sopp
  • 1 kopp hakket fersk spinat
  • 2 skiver canadisk bacon, i terninger
  • 28 gram smuldret fetaost

Fremgangsmåte

  1. 1Bland havregrøt, cottage cheese og eggehviter i en blender til det er jevnt; tilsett vann etter behov for å holde blandingen i bevegelse. Tilsett hvitløk, italienske krydder, cayennepepper, salt og svart pepper; blend for å blande det godt.
  2. 2Forbered en kjele med kokespray og sett den på middels varme; kok soppen i den varme pannen til den er mør, 5 til 7 minutter; sett til side.
  3. 3Forbered en stor stekepanne med kokespray og sett den på middels høy varme; kok cottage cheese-blandingen i den varme pannen til det begynner å danne seg bobler på toppen. Vend pannekaken og kok til den er gyllenbrun på undersiden; fjern fra varmen. Fordel soppen over den ene halvdelen av pannekaken; topp soppen med spinat, canadisk bacon og fetaost. Brett den andre halvdelen av pannekaken over fyllet som du ville gjort med en omelett.