
Smakfulle hjemmelagde potetgull
oppskrift på hjemmelagde potetgull med spennende smakstilsetninger. enkel å lage hjemme, perfekt som snacks eller til fest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 poser med favoritt enkle potetgull
- Ristet hvitløkssmak, oppskrift følger
- 8 fedd hvitløk, skivet veldig tynt
- 2 teskjeer grått salt
- 4 svarte pepperkorn
- 1/2 teskje sennepspulver
- En klype chilipulver
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 3Hell to poser med chips ut på et bakepapirkledd stekebrett og sett det inn i ovnen for å varme dem opp. Når oljen begynner å synes på chipsene, tar du dem ut av ovnen og drysser over hvitløkskrydderet. La dem avkjøle og server.
- 4Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 5Legg den tynnsnittede hvitløken mellom to ark bakepapir på et stekebrett. Stek til hvitløken er tørr, ca. 15 minutter. Ta ut av ovnen og la den avkjøle.
- 6Ha den tørkede hvitløken, salt, svarte pepperkorn, sennepspulver og chilipulver i en kvern. Kvern alt sammen.