Smakfulle hjemmelagde potetgull

Smakfulle hjemmelagde potetgull

oppskrift på hjemmelagde potetgull med spennende smakstilsetninger. enkel å lage hjemme, perfekt som snacks eller til fest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 poser med favoritt enkle potetgull
  • Ristet hvitløkssmak, oppskrift følger
  • 8 fedd hvitløk, skivet veldig tynt
  • 2 teskjeer grått salt
  • 4 svarte pepperkorn
  • 1/2 teskje sennepspulver
  • En klype chilipulver

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  3. 3Hell to poser med chips ut på et bakepapirkledd stekebrett og sett det inn i ovnen for å varme dem opp. Når oljen begynner å synes på chipsene, tar du dem ut av ovnen og drysser over hvitløkskrydderet. La dem avkjøle og server.
  4. 4Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  5. 5Legg den tynnsnittede hvitløken mellom to ark bakepapir på et stekebrett. Stek til hvitløken er tørr, ca. 15 minutter. Ta ut av ovnen og la den avkjøle.
  6. 6Ha den tørkede hvitløken, salt, svarte pepperkorn, sennepspulver og chilipulver i en kvern. Kvern alt sammen.