South Florida Stuffing
Lær hvordan du lager en deilig south florida stuffing med denne enkle oppskriften. Perfekt til høytider og middagsbordet. Enkel, rask og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 1. 3 kopper daggammelt cubansk brød, i terninger
- 2. 3 kopper daggammelt fransk brød, i terninger
- 3. 3 kopper daggammelt challah-brød, i terninger
- 4. 1 stor løk, i medium terninger
- 5. 1 kopp selleri, i små terninger
- 6. 1/2–3/4 kopp rosiner, bløtlagt i søt vin
- 7. 1/2–3/4 kopp lett grønn mango, i terninger
- 8. 1/2 kopp hakkede nøtter (ditt valg, jeg liker makadamianøtter)
- 9. 1/4 kopp hakket koriander
- 10. 2 fedd hvitløk, finhakket
- 11. 1 jalapeño, finhakket (mer hvis du liker det sterkt)
- 12. 1/2 ts spisskummen
- 13. 1/2 ts tørket timian
- 14. 1/2 ts tørket oregano
- 15. 1–2 ts salt
- 16. 1 ts nykvernet svart pepper
- 17. 2–3 kopper kyllingkraft
- 18. 1–2 smørstikker, smeltet
- 19. 1/2 kopp fløte eller 1/2 kopp usøtet kokosmelk
- 20. 2 egg, pisket
Fremgangsmåte
- 11. Bland alle de tørre ingrediensene grundig i en stor bolle.
- 22. Bland det smeltede smøret, kyllingkraften, fløte eller kokosmelk, og eggene. Hell det over de tørre ingrediensene og bland godt. Hell deigen i en smurt form og stek i ca. 1 time ved 175 grader Celsius.