Tilapia i foliepakker

Tilapia i foliepakker

oppskriften på tilapia foil packets er perfekt for en rask og sunn middag. enkelt å lage i folie, med friske smaker og minimal oppvask.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp hvitvin
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • Skall og saft av 1 sitron
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • Fire 170-gram tilapiafileter
  • 1 kopp drue-tomater, delt i to
  • 1/4 kopp kapers, drenert
  • 1 teskje fersk timian (ca. 3 kvister)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Visp sammen hvitvin, olivenolje, sitronskall og -saft, 1/2 teskje salt og 1/4 teskje pepper i en liten bolle.
  2. 2Legg hver torskefilet på et eget stykke non-stick folie på ca. 35 x 30 cm. Hell en fjerdedel av hvitvinsmarinaden over hver fiskefilet, og topp med en fjerdedel av tomatene, kapers og timian. Brett folien opp over hver fisk og forsegle for å lage en pakke. Sett pakkene på et stekebrett og stek til fisken begynner å dufte, ca. 20–25 minutter avhengig av fillets tykkelse; la dem avkjøle i 3 minutter. Åpne pakkene, dryss jevnt over 1/2 teskje salt på filéene, og server.