
Kyllingbruschetta-pasta
Lær hvordan du lager en smakfull kylling bruschetta pasta med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og deilig middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund benfri, skinnfri kyllingbryststrimler
- 2. 1/3 kopp fettfri, redusert natrium kyllingbuljong
- 3. 1/4 teskje hvitløkspulver
- 4. 1 (10 unser) boks PHILADELPHIA Original Koking Creme
- 5. 2 kopper druetomater
- 6. 2 kopper kokt farfalle (sløyfe-pasta)
- 7. 12 ferske basilikumblader, kuttet i strimler
Fremgangsmåte
- 11. Stek kyllingen i en stor non-stick panne på middels varme i 5 til 6 minutter, eller til den er gjennomstekt. Tilsett buljong og hvitløkskrydder; la det koke i 3 minutter.
- 22. Tilsett koking krem og tomater; la det koke og røre i 3 minutter.
- 33. Rør inn pasta og basilikum.