Kyllingbruschetta-pasta

Kyllingbruschetta-pasta

Lær hvordan du lager en smakfull kylling bruschetta pasta med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og deilig middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund benfri, skinnfri kyllingbryststrimler
  • 2. 1/3 kopp fettfri, redusert natrium kyllingbuljong
  • 3. 1/4 teskje hvitløkspulver
  • 4. 1 (10 unser) boks PHILADELPHIA Original Koking Creme
  • 5. 2 kopper druetomater
  • 6. 2 kopper kokt farfalle (sløyfe-pasta)
  • 7. 12 ferske basilikumblader, kuttet i strimler

Fremgangsmåte

  1. 11. Stek kyllingen i en stor non-stick panne på middels varme i 5 til 6 minutter, eller til den er gjennomstekt. Tilsett buljong og hvitløkskrydder; la det koke i 3 minutter.
  2. 22. Tilsett koking krem og tomater; la det koke og røre i 3 minutter.
  3. 33. Rør inn pasta og basilikum.