Hello Fresh Mobile Banner
Rask rispilaf

Rask rispilaf

oppskriften på rask rispilaf er perfekt for travle hverdager. lær hvordan du lager en smakfull og enkel risrett på kort tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp smør
  • 1 kopp langkornet hvit ris
  • 1 laurbærblad
  • 1 teskje malt svart pepper
  • 1 spiseskje urte- og krydderblanding uten salt
  • 2 kyllingbuljongterninger
  • 2 1/4 kopper vann
  • 6 skinn- og benfrie kyllingbryst
  • 2 (16 unser) pakker hakkede blandede grønnsaker
  • 2 teskjeer hot peppersaus

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smør eller margarin i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett ris og laurbærblad. Rør til risen er gjennomsiktig, men ikke brunet. Tilsett pepper, krydder- og urtblanding, buljong og vann. Bland godt og kok opp alt.
  2. 2Legg i kyllingen, slik at den er dekket av vann. Dekk til pannen og skru ned varmen til lav. La det småkoke så lenge risen trenger. Tilsett de moste grønnsakene de siste 10 minuttene av koketiden. Rør inn hot pepper-saus og bland godt.