
Kuskus med salvie
Lær hvordan du lager en smakfull couscous med salvie. Perfekt som en lett hovedrett eller side. Enkelt og raskt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3/4 kopp kyllingbuljong
- en knapp halv teskje knust tørket salvie
- 1/2 kopp couscous
- 2 teskjeer usaltet smør, delt i biter
Fremgangsmåte
- 1I en liten kjele kok opp buljongen sammen med salvien, rør inn couscousen, og fjern kjelen fra varmen. La couscousen stå under lokk i 5 minutter, tilsett smør, salt og pepper etter smak, og luft opp blandingen med en gaffel til smøret er smeltet.
- 2I en liten kjele kok opp buljongen sammen med salvien, rør inn couscousen, og fjern kjelen fra varmen. La couscousen stå under lokk i 5 minutter, tilsett smør, salt og pepper etter smak, og luft opp blandingen med en gaffel til smøret er smeltet.