Hello Fresh Mobile Banner
Kuskus med salvie

Kuskus med salvie

Lær hvordan du lager en smakfull couscous med salvie. Perfekt som en lett hovedrett eller side. Enkelt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3/4 kopp kyllingbuljong
  • en knapp halv teskje knust tørket salvie
  • 1/2 kopp couscous
  • 2 teskjeer usaltet smør, delt i biter

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten kjele kok opp buljongen sammen med salvien, rør inn couscousen, og fjern kjelen fra varmen. La couscousen stå under lokk i 5 minutter, tilsett smør, salt og pepper etter smak, og luft opp blandingen med en gaffel til smøret er smeltet.
  2. 2I en liten kjele kok opp buljongen sammen med salvien, rør inn couscousen, og fjern kjelen fra varmen. La couscousen stå under lokk i 5 minutter, tilsett smør, salt og pepper etter smak, og luft opp blandingen med en gaffel til smøret er smeltet.