
Glaserte Dijon gulrøtter
oppskrift på glazed dijon carrots, en smakfull og enkel rett med gulrøtter, dijonsennep og honning. perfekt som tilbehør til middagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pakke babykarameller (16 unser), skåret i skiver
- 1/2 kopp vann
- 3 spiseskjeer smør
- 2 spiseskjeer brunt sukker
- 1 spiseskje Dijon-sennep
- 1/2 teskje malt ingefær
- 1/4 teskje salt
Fremgangsmåte
- 1Legg gulrøtter i en kjele og dekk med vann; kok opp. Skru ned varmen til middels-lav og la småkoke til de er møre, ca. 10 til 12 minutter. Sil av vannet og overfør gulrøttene til et serveringsfat.
- 2Varm smør i den samme kjelen over middels varme; tilsett brunt sukker, sennep, ingefær og salt. Kok opp og rør til sukkeret er oppløst, ca. 2 til 3 minutter. Hell sausen over gulrøttene; vend forsiktig slik at de blir dekket.