Hello Fresh Mobile Banner
Glaserte Dijon gulrøtter

Glaserte Dijon gulrøtter

oppskrift på glazed dijon carrots, en smakfull og enkel rett med gulrøtter, dijonsennep og honning. perfekt som tilbehør til middagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke babykarameller (16 unser), skåret i skiver
  • 1/2 kopp vann
  • 3 spiseskjeer smør
  • 2 spiseskjeer brunt sukker
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 1/2 teskje malt ingefær
  • 1/4 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 1Legg gulrøtter i en kjele og dekk med vann; kok opp. Skru ned varmen til middels-lav og la småkoke til de er møre, ca. 10 til 12 minutter. Sil av vannet og overfør gulrøttene til et serveringsfat.
  2. 2Varm smør i den samme kjelen over middels varme; tilsett brunt sukker, sennep, ingefær og salt. Kok opp og rør til sukkeret er oppløst, ca. 2 til 3 minutter. Hell sausen over gulrøttene; vend forsiktig slik at de blir dekket.