
Sørvestlig Bloody Mary
Lær hvordan du lager en smakfull southwestern bloody mary. En perfekt drikk for sommerfester og brunch. Enkel oppskrift med krydret vri.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 3 kopper hermetisk grønnsaksjuice
- 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
- 1 spiseskje finhakket fersk koriander
- 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 1 teskje finhakkede hermetiske chipotle-chili med frø
- 1 teskje malt spisskummen
- 1 teskje sukker
- 2/3 kopp avkjølt vodka
- Isbiter
- 6 selleristilker med blader
- 6 ferske røde chili, kuttet
Fremgangsmåte
- 1Bland de første sju ingrediensene i en mugg. La det stå i kjøleskapet til det er kaldt, minst 2 timer eller over natten. Bland inn vodka.
- 2Bland de første sju ingrediensene i en mugg. La det stå i kjøleskapet til det er kaldt, minst 2 timer eller over natten. Bland inn vodka.
- 3Fyll seks høye glass med is. Hell Bloody Mary-blandingen over. Pynt med selleristenger og chili.
- 4Fyll seks høye glass med is. Hell Bloody Mary-blandingen over. Pynt med selleristenger og chili.