Easy PHILLY OREO Cheesecake
oppskrift på en enkel og deilig philadelphia oreo ostekake som er perfekt for enhver anledning. lett å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 24 OREO-kjeks, delt
- 3 spiseskjeer smør, smeltet
- 3 (250 g) pakker PHILADELPHIA Brick Cream Cheese, myknet
- 3/4 kopp sukker
- 1 teskje vanilje
- 3 egg
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 °C. Legg 16 av kokiene i en lufttett plastpose. Flat ut posen for å fjerne overflødig luft, og forsegl den deretter. Knus kokiene fint ved å rulle en kjevle over posen. Ha dem i en bolle. Tilsett smør; bland godt. Trykk blandingen jevnt ned i bunnen av en 23 cm rund springform.
- 2Pisk kremost, sukker og vanilje i en stor bolle med en elektrisk mikser på middels hastighet til det er godt blandet. Tilsett egg, ett om gangen, og pisk bare til det er blandet etter hver gang. Hakk eller knus de resterende 8 kokiene. Rør forsiktig inn halvparten av de hakkede kokiene i kremostblandingen. Hell blandingen over den forberedte bunnen, og strø resten av de hakkede kokiene over.
- 3Stek i 45 minutter, eller til midten nesten er stivnet. Avkjøl. Sett i kjøleskapet i 3 timer eller over natten. Skjær i 12 stykker. Oppbevar rester av ostekaken i kjøleskapet.