Sjokoladekake i pundform

Sjokoladekake i pundform

lær hvordan du lager en saftig og smakfull sjokoladekake i pounds med denne enkle oppskriften. perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 10
bakeverk

Ingredienser

  • Omtrent 3 spray med non-stick kokespray (ca. 3 sekunder)
  • 3/4 kopp smør
  • 1 1/2 kopper sukkerblanding (anbefalt: Splenda)
  • 1 1/2 kopper skummet melk
  • 1/2 kopp eggerstatning
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 3 1/2 kopper hvetemel
  • 1/2 kopp kakaopulver
  • 1 teskje natron
  • 1 spiseskje instant espresso
  • 1 teskje salt
  • Lett sjokolade-ostekrem, oppskrift følger
  • 16 unser lett kremost
  • 2 kopper sukkerblanding (anbefalt: Splenda)
  • 1 spiseskje lett smør
  • 1/2 kopp kakaopulver
  • 1/2 teskje instant espressopulver
  • 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • Omtrent 2 spiseskjeer kulturmelk

Fremgangsmåte

  1. 1Spray innsiden av en rund kakeform på 10 tommer med bakefett og sett til side. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2I bollen til en elektrisk mikser med flatpisker, pisk smør og erstatning for sukker til det er lyst gult i fargen.
  3. 3I en liten bolle, visp sammen melk, eggerstatning og vanilje.
  4. 4I en middels stor bolle, bland mel, kakaopulver, natron, espresso og salt.
  5. 5Med mikseren på lav hastighet, veksle mellom å tilsette de tørre og våte ingrediensene til smør- og sukkerblandingen, start med de tørre og avslutt med de tørre. Skrap ned sidene av bollen av og til for å sikre at alt er godt blandet.
  6. 6Hell røren i den forberedte formen og stek i 1 time, eller til en kakepinne kommer ut ren når den settes inn i midten. Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøle i 10 minutter før du fjerner den fra formen. Fjern kaken fra formen og sett til side for å avkjøle helt før du har på frosting.
  7. 7Når kaken er helt avkjølt, ha på frosting etter ønske.
  8. 8Bruk flatpiskeren på en elektrisk mikser og pisk kremost, erstatning for bake-sukker og lett smør til det er luftig.
  9. 9I en liten bolle, bland kakaopulver og espressopulver. Deretter pisker du forsiktig inn kakaopulverblandingen i den kremete osteblandingen.
  10. 10Tilsett vanilje og pisk til det er godt blandet. Rør inn kulturmelk, én spiseskje av gangen, til frostingen har en smørbar konsistens. Ha på kaken som ønsket.