
Kremet horseradish-yoghurtsaus
Lær hvordan du lager en frisk og krydret horseradish-yogurt saus. Perfekt som dip eller tilbehør til ulike retter. Enkelt og raskt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 4 kopper gresk yoghurt, helst helmelk
- 2. 1 (170 gram) krukke ferdiglaget pepperrot
- 3. 2 hvitløksfedd, finrevet
- 4. 2 teskjeer kosher-salt
- 5. 3/4 teskje knuste rød pepperflak
- 6. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. Visp yoghurt, pepperrot, hvitløk, salt, rød pepper og svart pepper i en middels stor bolle.
- 22. Visp yoghurt, pepperrot, hvitløk, salt, rød pepper og svart pepper i en middels stor bolle.
- 33. Forbered saus på forhånd; den kan lages ett døgn i forveien. Overfør den til en lufttett beholder og oppbevar den i kjøleskapet.
- 44. Sausen kan lages ett døgn i forveien; overfør den til en lufttett beholder og oppbevar den i kjøleskapet.