Kremet horseradish-yoghurtsaus

Kremet horseradish-yoghurtsaus

Lær hvordan du lager en frisk og krydret horseradish-yogurt saus. Perfekt som dip eller tilbehør til ulike retter. Enkelt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 kopper gresk yoghurt, helst helmelk
  • 2. 1 (170 gram) krukke ferdiglaget pepperrot
  • 3. 2 hvitløksfedd, finrevet
  • 4. 2 teskjeer kosher-salt
  • 5. 3/4 teskje knuste rød pepperflak
  • 6. 1/2 teskje nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Visp yoghurt, pepperrot, hvitløk, salt, rød pepper og svart pepper i en middels stor bolle.
  2. 22. Visp yoghurt, pepperrot, hvitløk, salt, rød pepper og svart pepper i en middels stor bolle.
  3. 33. Forbered saus på forhånd; den kan lages ett døgn i forveien. Overfør den til en lufttett beholder og oppbevar den i kjøleskapet.
  4. 44. Sausen kan lages ett døgn i forveien; overfør den til en lufttett beholder og oppbevar den i kjøleskapet.