Baconsandwich med egg og sylteagurk på vårløk

Baconsandwich med egg og sylteagurk på vårløk

Lær hvordan du lager deilige bacon og egg sandwich med syltede vårløk. Perfekt til frokost eller brunch for en smakfull start på dagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 4 vårløk eller 6 vårløk, kun hvite deler, tynne skiver
  • 2. 1/4 kopp eplecidereddik
  • 3. 2 teskjeer sukker
  • 4. 1 teskje kosher-salt
  • 5. 12 skiver tyktskåret bacon
  • 6. 2 spiseskjeer ren lønnesirup
  • 7. 1/4 kopp majones
  • 8. 1 spiseskje Sriracha
  • 9. 8 skiver hvitt brød, for eksempel Pullman
  • 10. 1/4 kopp majones
  • 11. 2 spiseskjeer usaltet smør
  • 12. 4 store egg
  • 13. Kosher-salt, nykvernet pepper
  • 14. 1 kopp ruccolablader

Fremgangsmåte

  1. 11. For syltede vårløk: Bland løk, eddik, sukker, salt og 1 spiseskje vann i en liten bolle, og vend det forsiktig sammen; la det stå i 30 minutter.
  2. 22. Bland løk, eddik, sukker, salt og 1 spiseskje vann i en liten bolle, og vend det forsiktig sammen; la det stå i 30 minutter.
  3. 33. For maple bacon og spicy mayo: Forvarm ovnen til 175°C. Legg bacon på et stekebrett med aluminiumsfolie, og pensle begge sider med sirup. Stek til bacon begynner å bli sprøtt, men fortsatt er mykt, i 20–25 minutter. Bland majones og Sriracha i en liten bolle for å blande det; sett til side.
  4. 44. Forvarm ovnen til 175°C. Legg bacon på et stekebrett med aluminiumsfolie, og pensle begge sider med sirup. Stek til bacon begynner å bli sprøtt, men fortsatt er mykt, i 20–25 minutter.
  5. 55. Bland majones og Sriracha i en liten bolle for å blande det; sett til side.
  6. 66. For stekte egg og montering: Smør én side av brødskivene med vanlig majones. Varm opp en stor stekepanne på middels lav varme. Arbeid i porsjoner, stek brødet med majones-siden ned til det er brunt og sprøtt, ca. 3 minutter. Tørk av pannen. Smelt smør i samme panne på middels varme; knekk eggene i pannen. Stek, av og til pensle med smør i pannen, til eggehvitene er stivnet, ca. 3 minutter. Krydre med salt og pepper. Smør den untoasted siden av hver brødskive med spicy mayo. Bygg smørbrødene med brød, bacon, egg, syltede vårløk og ruccola.
  7. 77. Smør én side av brødskivene med vanlig majones. Varm opp en stor stekepanne på middels lav varme. Arbeid i porsjoner, stek brødet med majones-siden ned til det er brunt og sprøtt, ca. 3 minutter. Tørk av pannen.
  8. 88. Smelt smør i samme panne på middels varme; knekk eggene i pannen. Stek, av og til pensle med smør i pannen, til eggehvitene er stivnet, ca. 3 minutter. Krydre med salt og pepper.
  9. 99. Smør den untoasted siden av hver brødskive med spicy mayo. Bygg smørbrødene med brød, bacon, egg, syltede vårløk og ruccola.