Hello Fresh Mobile Banner
Brun brød-is.

Brun brød-is.

oppskrift på brown bread ice cream, en unik og kremete dessert med smak av brunt brød. perfekt for sommerens kaker og festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • Ballymaloe vaniljeis
  • 2 kopper brunt brus eller fullkornsbrødsmuler
  • 1/2 kopp vaniljesukker
  • 1/2 kopp mykt mørkebrunt sukker

Fremgangsmåte

  1. 1Lag Ballymaloe vaniljeis og frys den. Forvarm ovnen til 230°C (450°F). Fordel de grove brødsmulene på et bakepapir. Strø over sukker og rist i ovnen i 10–15 minutter. Rør om hver 4. eller 5. minutt til sukkeret karamelliserer og dekker brødsmulene. Fordel på en silikonmatte og la det avkjøle. Kjør deretter de karamelliserte brødsmulene i en foodprocessor til små, grove biter. Når iskremen er halvfrossen, vend inn brødsmulene og sett den tilbake i fryseren til den er helt frossen.