Hello Fresh Mobile Banner
Bondens markedssalat med lagret gouda og ovnsbakte portabellas

Bondens markedssalat med lagret gouda og ovnsbakte portabellas

oppskrift på en frisk farmers market salat med moden gouda og grillede portabellas, perfekt for sommermåltidet

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3/4 pund skivede portabellaporsjoner
  • 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje, delt
  • 3 spiseskjeer rødvinseddik
  • 1 teskje Dijon-sennep
  • 10 kopper blandede krydrede grønne som sennep, ruccola, tatsoi, mizuna og vannkreps
  • 1 kopp grovt revet gammel Gouda-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220°C med risten i midten. Vend soppene med 3 spiseskjeer olje og 1/4 teskje hver av salt og pepper i en bolle. Stek dem i ett lag på et stekebrett med fire sider, og vend dem en gang, til de er gylne og møre, ca. 15 minutter. La soppen avkjøle. Visp sammen eddik, sennep, 1/4 teskje salt, 1/8 teskje pepper og de resterende 5 spiseskjeene olje i en bolle til det er godt blandet. Vend soppen, grønnfargene og osten med nok dressing til å dekke alt.