
Bondens markedssalat med lagret gouda og ovnsbakte portabellas
oppskrift på en frisk farmers market salat med moden gouda og grillede portabellas, perfekt for sommermåltidet
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3/4 pund skivede portabellaporsjoner
- 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje, delt
- 3 spiseskjeer rødvinseddik
- 1 teskje Dijon-sennep
- 10 kopper blandede krydrede grønne som sennep, ruccola, tatsoi, mizuna og vannkreps
- 1 kopp grovt revet gammel Gouda-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 220°C med risten i midten. Vend soppene med 3 spiseskjeer olje og 1/4 teskje hver av salt og pepper i en bolle. Stek dem i ett lag på et stekebrett med fire sider, og vend dem en gang, til de er gylne og møre, ca. 15 minutter. La soppen avkjøle. Visp sammen eddik, sennep, 1/4 teskje salt, 1/8 teskje pepper og de resterende 5 spiseskjeene olje i en bolle til det er godt blandet. Vend soppen, grønnfargene og osten med nok dressing til å dekke alt.