Søt erteblomst

Søt erteblomst

oppskrift på the sweet pea, en deilig og frisk dessert perfekt for sommeren. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1 ss ferske (eller frosne, tintede) erter
  • 1 sitronbåt
  • 1 ts sukker
  • 2 gram vodka
  • 1 ertebånd (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Knus 2 spiseskjeer ferske (eller frosne, tintede) erter, en sitronbåt og 1 teskje sukker i en cocktailshaker til ertene er helt moste. Tilsett 2 unser vodka; fyll shakeren med is. Lukk og rist til utsiden av shakeren er frostaktig, omtrent 30 sekunder. Sil gjennom en finmasket sikt i et avkjølt coupeglass. Pynt med en ertetendril (valgfritt).
  2. 2Knus 2 spiseskjeer ferske (eller frosne, tintede) erter, en sitronbåt og 1 teskje sukker i en cocktailshaker til ertene er helt moste. Tilsett 2 unser vodka; fyll shakeren med is. Lukk og rist til utsiden av shakeren er frostaktig, omtrent 30 sekunder. Sil gjennom en finmasket sikt i et avkjølt coupeglass. Pynt med en ertetendril (valgfritt).