Søt erteblomst
oppskrift på the sweet pea, en deilig og frisk dessert perfekt for sommeren. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1 ss ferske (eller frosne, tintede) erter
- 1 sitronbåt
- 1 ts sukker
- 2 gram vodka
- 1 ertebånd (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Knus 2 spiseskjeer ferske (eller frosne, tintede) erter, en sitronbåt og 1 teskje sukker i en cocktailshaker til ertene er helt moste. Tilsett 2 unser vodka; fyll shakeren med is. Lukk og rist til utsiden av shakeren er frostaktig, omtrent 30 sekunder. Sil gjennom en finmasket sikt i et avkjølt coupeglass. Pynt med en ertetendril (valgfritt).
- 2Knus 2 spiseskjeer ferske (eller frosne, tintede) erter, en sitronbåt og 1 teskje sukker i en cocktailshaker til ertene er helt moste. Tilsett 2 unser vodka; fyll shakeren med is. Lukk og rist til utsiden av shakeren er frostaktig, omtrent 30 sekunder. Sil gjennom en finmasket sikt i et avkjølt coupeglass. Pynt med en ertetendril (valgfritt).