Grillede pulled-turkey-sandwicher

Grillede pulled-turkey-sandwicher

oppskrift på deilige barbecue pulled-turkey sandwiches. perfekt for sommergrilling eller hverdagsmiddager. enkelt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer majones
  • 2 teskjeer eplecidereddik
  • 1/2 teskje sellerifrø
  • 3 kopper tynne skiver av grønnkål
  • 2 skiver eple- og epleskinket bacon, hakket
  • 1 kopp tomatpuré
  • 1/4 kopp eplecidereddik
  • 1/4 kopp vann
  • 3 spiseskjeer (pakket) mørkbrunt sukker
  • 1 teskje chilipulver
  • 1/4 teskje malt spisskummen
  • 2 1/3 kopper revet kokt kalkun (lys og mørk kjøtt)
  • 4 myke brødvarer (som løkbrød, eggbrød, sesambrød eller fullkornsbrød)

Fremgangsmåte

  1. 1For slaw: Visp majones, eplecidereddik og sellerifrø i en liten bolle for å blande. Krydre med salt og pepper etter smak. Tilsett kål; vend godt sammen. Dekk til bollen og sett den i kjøleskapet. FORHÅNDSFORBEREDELSE: Kan lages 1 dag i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.
  2. 2Visp majones, eplecidereddik og sellerifrø i en liten bolle for å blande. Krydre med salt og pepper etter smak. Tilsett kål; vend godt sammen. Dekk til bollen og sett den i kjøleskapet. FORHÅNDSFORBEREDELSE: Kan lages 1 dag i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.
  3. 3Til barbecuesaus: Stek bacon i en tykk liten kjele over middels varme til det er sprøtt og brunt, ca. 5 minutter. Tilsett tomatpuré, eplecidereddik, 1/4 kopp vann, mørkbrunt sukker, chilipulver og malt spisskummen. Kok opp sausen; skru ned varmen og la den småkoke i 5 minutter. Krydre med salt og pepper etter smak. Tilsett den revne, kokte kalkunkjøttet i barbecuesausen og kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke til kalkunen er gjennomvarm, rør av og til. Del og rist opp rundstykker. Fordel kalkun og coleslaw på rundstykkene. Trykk lett på toppen for å presse sammen, og server.
  4. 4Stek bacon i en tykk liten kjele over middels varme til det er sprøtt og brunt, ca. 5 minutter. Tilsett tomatpuré, eplecidereddik, 1/4 kopp vann, mørkbrunt sukker, chilipulver og malt spisskummen. Kok opp sausen; skru ned varmen og la den småkoke i 5 minutter. Krydre med salt og pepper etter smak.
  5. 5Tilsett den revne, kokte kalkunkjøttet i barbecuesausen og kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke til kalkunen er gjennomvarm, rør av og til. Del og rist opp rundstykker. Fordel kalkun og coleslaw på rundstykkene. Trykk lett på toppen for å presse sammen, og server.