Bakt Brie med Pimentón-Toast
oppskrift på baked brie med pimentón toasts, perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. En 7 til 8 unser stor hjulmodnet Brie eller Camembert i en treeske, romtemperert
- 1 hvitløksfedd
- 1 teskje pimentón (røkt paprika)
- 3 spiseskjeer usaltet smør, myknet
- 36 tynne diagonale skiver av en baguette
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175°C med risten i midten. Fjern innpakningen fra osten, pakk den inn i en eske og stek den på et stekebrett i 20 minutter. La den hvile mens du lager ristet brød. I mellomtiden finhakk og mos hvitløk til en pasta med 1/4 teskje salt, og rør deretter sammen med pimentón og smør. Smør et tynt lag på brødet og stek til det akkurat er sprøtt, ca. 10 til 15 minutter. Skjær av den øverste skorpen på osten og server den varm sammen med ristet brød.
- 2Forvarm ovnen til 175°C med risten i midten.
- 3Fjern innpakningen fra osten, pakk den inn i en eske og stek den på et stekebrett i 20 minutter. La den hvile mens du lager ristet brød.
- 4I mellomtiden finhakk og mos hvitløk til en pasta med 1/4 teskje salt, og rør deretter sammen med pimentón og smør. Smør et tynt lag på brødet og stek til det akkurat er sprøtt, ca. 10 til 15 minutter.
- 5Skjær av den øverste skorpen på osten og server den varm sammen med ristet brød.