Blomkålssalatbolle
oppskrift på blomkålssalatbolle - en lett og sunn vegetarrett perfekt for sommeren. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 4 kopper tynne skiver av blomkål
- 2. 1 kopp grovhakkede oliven
- 3. 2/3 kopp grovhakket grønn paprika
- 4. 1/2 kopp hakket løk
- 5. 1/4 kopp hakkede pimiento-pepper
- 6. 1/2 kopp rapsolje
- 7. 3 spiseskjeer rødvinseddik
- 8. 2 spiseskjeer sitronsaft
- 9. 2 teskjeer salt
- 10. 1/2 teskje hvitt sukker
- 11. 1/4 teskje malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. Bland blomkål, oliven, grønn paprika, løk og pimiento i en bolle.
- 22. Visp sammen rapsolje, eddik, sitronsaft, salt, sukker og svart pepper i en bolle til det er jevnt; hell over grønnsaksblandingen og vend godt for å dekke. Dekk bollen med plastfolie og sett i kjøleskapet til smakene har blandet seg, i 4 timer eller over natten.